The USDA Complete Guide To Home Canning (Legacy Edition)
Produktbeskrivelse
Denne deluxe, uavkortede utgaven av "The USDA Complete Guide To Home Canning" er en rikt illustrert og informasjonsfylt manual og oppskriftsbok for tradisjonell matbevaring, hjemmekonservering samt sylting og fermentering av grønnsaker, frukt og kjøtt. Revidert i 2015, er denne boka en uvurderlig ressurs for både nybegynnere og erfarne konserveringsentusiaster, samt for homesteaders og alle som setter pris på tradisjonelle ferdigheter. Med denne boka vil du kunne fylle lageret ditt med hjemmeproduserte matvarer hele året. Utgitt offisielt av U.S. Department of Agriculture, gir den trygge retningslinjer for å bevare innhøstingen din og sørge for at familien har deilig og sunn mat tilgjengelig. Blant emnene som dekkes finner vi prinsipper for konservering og matsikkerhet, hvordan forberede mat til konservering, spesielle notater om bevaring av tomater og tomatprodukter, samt ulike oppskrifter for en bærekraftig og næringsrik kost.