Masterkokk Louis P. De Gouy presenterer en imponerende samling av mer enn 700 suppeoppskrifter som dekker et bredt spekter av smaker og tilberedningstider. Boken inneholder både tykke og tynne supper, varme som kalde, og oppskrifter som kan ta alt fra minutter til flere timer å lage. Her finner du supper som fungerer som perfekte forretter til et festmåltid, samt rimelige alternativer som er så mettende at de kan utgjøre et måltid i seg selv. I tillegg til oppskriftene, deler forfatteren grunnleggende prinsipper for vellykket tilberedning, samt mange alternative oppskrifter som gir kokker muligheten til å eksperimentere. Etter et innledende kapittel om grunnleggende kraftbuljong og andre fundamentale teknikker, introduserer De Gouy 61 forskjellige varme consomméer; 65 kalde og geleerte consomméer og supper; 76 med smak av øl, frukt, nøtter eller vin; 106 kremete supper; 33 bisques; 100 chowders; og mye mer, inkludert en egen seksjon med 117 enkle oppskrifter basert på kombinasjoner av forskjellige hermetiske supper. Denne boken bringer sammen supper fra mange kulturer og gir leseren en uendelig variasjon av muligheter på kjøkkenet.