Oppdag den nyeste kokeboken om fransk patisserie fra den prisbelønte franske konditormesteren Cédric Grolet. I kjølvannet av suksessen med bøkene 'Fruit: The Art of Pastry' og 'Opera Pâtisserie', presenterer Grolet nå en ny samling av høyhåndverkspatisserier fullt dedikert til blomstermotivet. Bøker om blomster har tradisjonelt vært forbundet med gaver, men med denne boken ønsker Grolet å gi en ekstra dimensjon til gaven ved å skape noe som kan spises. Med en lekenhet i farger, former og ingredienser, finner han blomstene som en uendelig kilde til inspirasjon. Denne boken kombinerer smakfulle oppskrifter med kunstneriske pipingteknikker for å lage originale kaker og terter i form av blomster. Oppskriftene er enkle og kan lages med minimalt utstyr – en sprøytepose og et munnstykke er tilstrekkelig. Det som kreves er tålmodighet og ferdigheter. Gjennom illustrerte, trinn-for-trinn-instruksjoner vil du kunne uttrykke din egen kreativitet, enten det er med en Chantilly-krem eller en ganache, ved hjelp av piping.