Opera Patisserie: Essential Recipes for French Pastry
Produktbeskrivelse
Opera Pâtisserie er en fransk kokebok som introduserer leserne for Cédric Grolet, en av de mest talentfulle konditorene i sin generasjon og en prisvinner. I denne boken tar Grolet et skritt tilbake fra de overdådige, haute couture-konditoriene man finner på luksushoteller og fokuserer i stedet på de grunnleggende og tilgjengelige oppskriftene som alle kan mestre. Gjennom sidene inviteres du til å bruke sansene dine til å oppdage de beste franske oppskriftene for viennoiseries, brød, småkaker, bakverk og fruktsorbet. Fra klassiske croissanter og mille-feuille til tarte tatin og éclairs – boken inneholder totalt 100 fullt illustrerte desserter som vi alle elsker. Oppskriftene er organisert i kapitler som følger dagens rytme; i 07.00-tiden er det tid for viennoiseries og brød, kl. 11.00 er det bakverk, kl. 15.00 fokuseres det på desserter og fryst frukt, mens kl. 17.00 er tiden for den siste batchen med brød. Opera Pâtisserie er en uunnværlig bok for enhver dessertelsker og er rikt illustrert med fargerike fotografier.