«East Winds» av Riaz Phillips er en hyllest til de mindre kjente aspektene av karibisk kultur, dypt forankret i historiene og minnene om østkaribisk arv. Denne boken utforsker ikke bare det geografiske området, men også den rike og komplekse arven fra de ulike folkeslagene og matkulturen som blomstrer utenfor den tradisjonelle karibiske kulturelle scenen. Phillips deler sine prisbelønte oppskrifter og vever sammen mat- og reiseskriv for å fremheve de både brutale og livlige historiene om de indiske og kinesiske kontraktarbeiderne, de innfødte stammene samt den afrikanske arven i Trinidad og Tobago, Guyana, Surinam og andre steder. Disse historiene skaper et kaleidoskop av karibisk mat som vi kjenner i dag. Fra plantebaserte retter til kjøtt og sjømat, gir Riaz ikke bare smakfulle oppskrifter, men også de uadskillelige fortellingene om folk og steder. Bli kjent med lokale favoritter som hot doubles, nyt et helt kapittel dedikert til roti, og oppdag en rekke karibiske curryer og mye mer. Mer enn bare en kokebok, med «East Winds» vil du begi deg ut på en uforglemmelig reise gjennom karibisk mat og kultur.