Eating the Shokuiku Way av Marie Akisawa, Motoko Kimura
Produktbeskrivelse
Boken 'Eating the Shokuiku Way' tar for seg den japanske filosofien Shokuiku, som gir foreldre verktøyene de trenger for å maksimere ernæringen i barnas kosthold. Gjennom denne fremgangsmåten lærer foreldre hvordan de kan oppdra sine barn med de livslange helsefordelene som følger med den japanske kostholdstradisjonen. Japansk kultur er kjent for sine lange livslengder og lave fedmeforekomster. Ved å følge denne metoden kan hvert barn vokse opp med maksimal intelligens, lang levetid og høy livskvalitet. Boken understreker viktigheten av å etablere sunne matvaner tidlig for å forebygge sykdommer som diabetes, allergier og overvekt. Foreldre får trinn-for-trinn instruksjoner om hva de skal gi barna sine, samt hvordan de kan gjøre det. Den inneholder tidsparede matlagings tips, enkle oppskrifter på bento-bokser og innsikt i hvordan man kan lære barna å ta bedre matvalg. Dette omfatter å begrense inntaket av karbohydrater, maksimere bruken av hele matvarer, samt viktigheten av protein for cellevekst og immunforsvar. 'Eating the Shokuiku Way' er din definitive guide for å lære å respektere og ære matens rolle i å nære både kropp og sinn.