Aga er mer enn bare en ovn; det er et ikon, et symbol og en livsstil. Aga-kokere har aldri vært mer populære, og den ubestridte dronningen av Aga-koking er Amy Willcock. I denne definitive 'Aga Bible' presenterer hun 300 tidløse og klassiske oppskrifter, samt et vell av råd og tips for alle Aga-eiere. Her finner du alle de essensielle oppskriftene en Aga-eier må kjenne til, fra tilberedning av en full engelsk frokost til å lage supper, tilberede fisk og steke kjøtt. Boken inneholder lekre familiemiddager som Beef stroganoff, Steak, sopp- og pepperrotpudding, samt Bacon og eggpai. I tillegg byr den på imponerende oppskrifter for middagsfester, inkludert Rillettes av and med ristet brioche, Kylling i Marsala med appelsiner og sjalottløk, og Parmigiano, timian og rosmarinrisotto. Amy frister også med et variert utvalg av desserter og kaker, som bringebærsoufflé, sjokolade- og pekanpai og sitronmarengskake. I tillegg inneholder boken 30 nye og eksklusive oppskrifter.