Ta med deg Middelhavet hjem til ditt eget kjøkken med Ainsley Harriott, en nasjonal skatt i Storbritannia. I 'Ainsley’s Mediterranean Cookbook' utforsker Ainsley de mest smakfulle oppskriftene fra sin omfattende 10-delte ITV1-serie. Boken tar deg med på en kulinarisk reise gjennom flere kjente regioner, inkludert Spania, Sardinia, marokko, Korsika og Jordan, og viser deg hvor enkelt og morsomt det er å lage friske, sunne og velsmakende måltider. Oppskriftene spenner fra enkle salater og dips til hverdagsfavoritter som pasta og risotto, tilfredsstillende kjøttretter, smakfulle plantebaserte hovedretter og lette fiskeretter. Ainsleys oppskrifter er ideelle for både en avslappet sammenkomst med familie og venner, samt en enkel middag i hverdagen. Eksempler på fristende oppskrifter inkluderer: Korsikansk mynteomelett, marokkanske grønnsakspakker med sesamfrø, spaghetti med courgette, sitron og pecorino, tagine med butternut squash og søtpotet, nøttecouscous med fetaost og dadler, aromatisk fiske-pilaf, pastaskjell med pølse, tomatsaus og fennikel, samt hasselnøtt- og sjokoladekake med appelsin. Med 'Ainsley’s Mediterranean Cookbook' kan du enkelt gjenskape de deilige smakene fra Middelhavet hjemme i ditt eget kjøkken.