Rick Steins livslange lidenskap for tilberedning av fisk og skalldyr danner grunnlaget for hans prisbelønte restauranter og har ført ham verden rundt på jakt etter innovative oppskrifter, spennende ingredienser og de beste tilberedningsteknikkene. I denne fullstendig reviderte, oppdaterte og redesignede utgaven av sin klassiske 'Seafood', som nå inkluderer helt nye oppskrifter, tilbyr Rick en omfattende og inspirerende guide til å velge, lage og nyte fisk, skalldyr og mer. Boken inneholder en trinn-for-trinn veiledning for over 60 essensielle teknikker for å tilberede alle typer sjømat, fra posjert og saltet fisk til rengjøring av blåskjell og tilberedning av hummere. Basert på metodene lært ved hans sjømat skole i Padstow, er hvert trinn i Ricks råd illustrert med fargefotografier for å sikre perfekte resultater. Med over 120 oppskrifter fra hele verden inkluderer boken lette salater, deilige forretter og spektakulære hovedretter – blant annet Monkfish Vindaloo og Ricks egen versjon av Salt og Pepper Squid.