Med imponerende fotografering og over 100 deilige oppskrifter, tar teamet bak GAIL's deg med på en reise gjennom brødbakingens grunnprinsipper, før de introduserer et mangfold av søte og salte godsaker samt smakfulle måltider. Boken beskrives som 'en utrolig nyttig og idiotsikker bok' av leserne som har bedømt den med fem stjerner. Mange mener at hvis du elsker å bake, er dette en bok du absolutt må ha i livet ditt. Leserne er enige om at den er 'fullpakket med deilige oppskrifter som kan lages om og om igjen' og at den er 'verdt hver krone – en glede!'. "Godt brød begynner med bare fire ærlige ingredienser: mel, vann, salt og gjær. Ingenting kan være enklere, og likevel er ingenting mer tilfredsstillende." - GAIL's. Siden åpningen av det første GAIL's i 2005, har teamet bak Storbritannias mest innbydende håndverksbakeri hatt som mål å bringe høykvalitets, håndlaget brød og smakfull, fargerik mat til lokalsamfunn rundt om i landet. I denne første, imponerende kokeboken deler de sine beste hemmeligheter og oppskrifter.