I "Kung Food" utforsker Jon Kung en spennende og uventet samling av 100 oppskrifter som reviderer kinesisk mat, inspirert av hans unike oppvekst som en 'tredjekultur'-barn. Født i Los Angeles, oppvokst i Hong Kong og Toronto, og nå bosatt i Detroit, har Jon omfavnet sin diasporiske identitet i kjøkkenet etter å ha skiftet karriere fra jusstudier til kokk. Etter at pandemien stengte hans svært populære pop-up restaurant, snudde han seg mot sosiale medier – ikke bare som en plattform for kreativt uttrykk, men også som en måte å undervise og inspirere på. Jon oppdaget at matlaging var en kraftfull måte å uttrykke og bekrefte sine komplekse identiteter på. Fra saftige dumplings til den mest luksuriøse karrikrydret mac and cheese, fenger Jon millioner med sine kreative oppskrifter og innhold. I "Kung Food" sprenger han smakgrensene med kapitteltemaer som: Snacky Snacks, Bites, and Cravings (Sesame Prawn Toast, Vegan Fried Oyster Mushroom Sandwich), og Noodles & Dumplings (Ginger Spring Onion Noodles, Buffalo Chicken Rangoons), samt videreføring med Ris og mer. Denne boken er en hyllest til mangfoldet innen matlaging og oppfordrer leserne til å utforske og omfavne sine egne unike kulinariske reiser.