"Meliz’s Kitchen" er en inspirerende kokebok som kombinerer tradisjonelle og moderne familiefavoritter fra det tyrkisk-kiprisk kjøkken. Denne bestselgeren fra Sunday Times er en feiring av de deilige krydderne og friske smakene som kjennetegner dette mangfoldige kjøkkenet. Boken er delt inn i ni kapitler som inneholder fargerike og næringsrike retter: Kahvalti (frokost), Meze & Salata (retter og salater til deling), Ocak & Kizartma (tradisjonelle gryterettter), Firin (solid ovnsretter), Yahni (lette gryteretter og langkokte måltider), Kebab & Kofte (grillretter og tilbehør), Ekmek & Hamur Isi (brød, deiger og bakverk), samt Kek ve Tatlilar (søte fristelser som vil glede alle). Leserne på Instagram har også rost boken, med tilbakemeldinger som: 'Minner meg om mat jeg ikke har spist siden jeg var barn,' og 'Så deilige oppskrifter - din grønnsaksgryte står på menyen min hver uke.' "Meliz’s Kitchen" er ikke bare en kokebok, den er også en nostalgiopplevelse for mange, og mange mener det er deres favorittbok. Enten du er en erfaren kokk eller nybegynner, vil de enkle og smakfulle oppskriftene inspirere til ukentlige kokkeleringer.