Ebury Publishing

New York Times Cooking

New York Times Cooking

Produktbeskrivelse

Du trenger ikke en oppskrift. Virkelig, du gjør ikke det. Sam Sifton, grunnlegger av New York Times Cooking, forenkler matlagingen med denne praktiske boken fylt med deilige retter. Her finner du inspirasjon i mer enn hundre 'oppskriftsfrie oppskrifter' - hver i herlige fotografier - som kan tilberedes med ingrediensene du har tilgjengelig, eller som du enkelt kan plukke opp på en kjapp tur til butikken. Blant de fristende rettene finner du Taleggio-grillet ost med egg og honning, stekt ris til hverdags, pasta med kikerter og Negroni, raskt stekt kylling med estragon, teriyaki-laks med blandede grønnsaker, knuste poteter med bacon, ost og grønnsaker, kylling med karamelliserte løk og krutonger, samt de uimotståelige ovnsbakte S'mores. Nyt avslappet matlaging hver dag.

Prishistorikk

Lavest
379 KR
Høyest
425 KR
Gjennomsnitt
391 KR
Median
391 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Ebury Publishing
Navn New York Times Cooking
GTIN/EAN/ISBN 9781529109832
Kategorier Bøker