Denne moderne kokeboken er et must for alle som elsker gresk og middelhavsmat. Inspirert av Nikos og Andreas’ greske kulinariske arv og deres forkjærlighet for ferske ingredienser, åpnet restauranten OPSO i hjertet av Marylebone i 2014. Målet var å heve den moderne greske maten og introdusere London-beboere for det fine greske kjøkkenet. Med over 80 oppskrifter inkluderer boken alles favoritter fra OPSO, sesongens spesialiteter og klassiske greske retter fra menyen OPSO at Home. Her finnes herlige moderne greske oppskrifter for enhver anledning og måltid. Boken begynner med "Greek Larder", som feirer småretter og den populære greske kulturen for deling av mat og generøs gjestfrihet. Videre finner vi kapitler dedikert til salater, grønnsaksretter, kjøttretter, sjømat (både rå, røkt og til deling), grilling, samt brunsjretter, brød, bakverk, desserter og søte fristelser. Blant oppskriftene er enkle men smakfulle retter som Spanakopita med sitronyoghurt-dipp, baby rødbetsalat med Skordalia og bjørnebær, samt restauranten favoritter som Lam.