I løpet av sin 55-årige karriere har Rick Stein vært vitne til en bemerkelsesverdig utvikling innen britisk matlaging. I dag står vi igjen med en spennende blanding av tradisjonelle retter fra vårt eget kjøkken og smakene fra de mange kulturene som har bidratt til å forme Storbritannia. Fra klassiske måltider som 'Bangers and champ med rødvinssaus' til internasjonale delikatesser som 'Pad Thai-nudler', reflekterer Rick Steins nye bok, 'Rick Stein’s Food Stories', en moderne britisk matkultur som er i konstant utvikling. Boken inneholder alle oppskriftene fra hans siste BBC2-serie og tilbyr en inspirerende samling av nye klassikere. Her får vi servert både tidløse favoritter som 'Crumpets med pottet reker' og 'Tattie scones med røkt laks', samt Ricks unike vri på retter fra andre kulturer, som 'Kubo svineribbe adobo'. Ricks matlaging handler ikke bare om smak, men også om en kjærlighetserklæring til det mangfoldige kulinariske landskapet som har blitt en del av dagens britiske kjøkken.