I boken 'The Cook You Want to Be' tar Andy Baraghani oss med på en inspirerende reise mot å definere og utvikle vår egen kokkestil. Med 120 smakfulle oppskrifter som er enkle å følge, lærer han oss hvordan man kan lage deilige måltider med minimal anstrengelse. Baraghani, som er kjent for sine populære oppskrifter i Bon Appétit, som Blomkål Bolognese, Tahini Ranch Dressing og Ramen Nudler med Miso Pesto, er en mester i å skape smaker som imponerer. Hans kjærlighet til matlaging stammer fra de trygge og smakfulle rettene i hans iranske foreldres hjem, hvor matkulturen ble en viktig del av oppveksten. Gjennom en kombinasjon av hjemmelaget mat fra barndommen og profesjonell trening, har han utviklet seg til å bli en kulinarisk influencer som stiller seg selv spørsmålet: 'Hvilken type kokk ønsker jeg å bli?'. Baraghani svare på dette spørsmålet ved å bli kjent for å være den kokken som kan balansere smaker og lage den perfekte salaten, samtidig som han ikke er redd for å prøve ut nye teknikker med tilgjengelige ingredienser.