Giggling Squid Cookbook er en hyllest til thailandsk mat fra de elskede restaurantene kjent for sine thailandske tapas og vakkert utformede, dristige interiører. Oppdaghemmelighetene bak deres klassiske og delingsvennlige retter, og lær hvordan du enkelt kan lage dem hjemme for familie og venner. Overrask gjestene dine med et deilig utvalg av smakfulle thailandske delikatesser. Boken byr på spennende tapasforetter som signaturrettene Gyldne Pengevesker, Søt Jicama-salat, Godterikjøtt med Ananas og Grillet Torskerogn med Hvitløk. Klassiske retter får nye vendinger med favoritter innen fisk, kjøtt, curry, nudler og ris. Boken inneholder også inspirerende kapitler fra den nyeste tillegg til restaurantmenyen - frokoster og lette måltider, samt en spesiell seksjon for forfriskende drikker med krydrede teer og friske cocktails og mocktails. Det er vegetariske og veganske oppskrifter gjennom hele boken, i tillegg til herlige, klistrete desserter som fanger de søte, fruktige thailandske smakene. Oppskriftene blir innledet av Pranee, som startet den første Giggling Squid sammen med mannen sin, Andy, i deres lille restaurant.