Siden utgivelsen i 2001 har 'Moro: The Cookbook' blitt ansett som en av de mest omtalte og beundrede kokebøkene fra sin tid. Sam og Sam Clark deler en lidenskap for matkulturen fra Spania, Nord-Afrika og Øst-Middelhavet, og deres restaurant, Moro, ble grunnlagt med et ønske om å tilberede retter i disse fantastiske tradisjonene samt utforske eksotiske smaker som er lite kjent i Storbritannia. Både kokeboken og restauranten har mottatt utallige priser og anerkjennelser, og Clarks har bygget opp en trofast tilhengerskare. I sin første bok har Sam og Sam destillert restaurantens mest imponerende og lekre oppskrifter – de som har sikret dens ekstraordinære suksess. Autentisitet er avgjørende, og maten deres forblir tro mot rettene opprinnelse – med sterke fusjoner av varme krydder og kraftige sauser, saktekokte, jordiske gryteretter og delikate smakskombinasjoner. Dette er en uunnværlig bok for enhver kokkes hyller, skrevet og designet med en tydelig lidenskap og dybdeinnsikt.