Boken 'Unreasonable Hospitality' er en New York Times-bestselger som har fått stor oppmerksomhet, blant annet gjennom den populære TV-serien 'The Bear'. I denne boken deler Will Guidara, tidligere medeier av det legendariske restauranthuset Eleven Madison Park, essensielle lærepenge innen gjestfrihet, som er anvendelige for alle typer virksomheter. Da Guidara begynte i Eleven Madison Park som 26-åring, var restauranten en sliten to-stjerners brasserie i New York City som ikke helt klarte å leve opp til sin storhet. Gjennom en imponerende tiårsperiode klarte han å forvandle EMP til å bli kåret som verdens beste restaurant. Hvordan oppnådde Guidara denne utenkelige transformasjonen? Gjennom radikal reinvenasjon, et ekte partnerskap mellom kjøkkenet og serveringspersonalet samt minnerik, overdådig og skreddersydd gjestfrihet. Guidara og hans team overrasket en familie som aldri hadde sett snø med en magisk aketurer i Central Park etter middagen; de fylte et privat spiserom med sand, komplettert med mai-tais og strandstoler, for å trøste et par med en avlyst ferie. Hans gjestfrihet strakte seg ikke bare til gjestene i restauranten, men også til hans eget team, som lærte seg å gi anerkjennelse og oppmuntring.