Gjenopprett forbindelsen til naturen for å oppleve glede og velvære. Fra den berømte Wild Food Café i London presenteres nå en samling av velsmakende og kreative retter som The Mayan Salad, The Raw Chocolate Tart og The Forgotten Ecstasy Smoothie - nyklassikere for en ny generasjon. Forfatterne Joel og Aiste Gazdar har utviklet Wild Food Café til en oase av næringsrik, plantebasert mat med fokus på rå ingredienser midt i byen, og fungerer som et fyrtårn for fellesskap, velvære og innovasjon. Kjernen i deres filosofi er lekende læring inspirert av tid, elementer, årstider og natur. Hvordan kan energiene fra daggry inspirere til et lett, smakfullt måltid som vekker sansene? Hvordan kan vi integrere urter i hverdagen for å opprettholde ro og balanse? Hvordan kan vi tilberede rike, kompliserte festretter med rotgrønnsaker for å gi oss støtte i de mørkere, kaldere dagene? Fra fyldige gryteretter og råbrød til salater med sjøgrønnsaker og supermat, tilbyr denne boka en dypere forståelse av hvordan mat kan styrke vårt forhold til naturen.