I denne bestselgende forretningsboken fra den prisbelønte restauratøren Danny Meyer, som står bak Union Square Cafe, Gramercy Tavern og Shake Shack, utforskes de avgjørende elementene som bidrar til suksess i restaurantbransjen. Med en skremmende statistikk om at 75 % av alle nye restaurantvirksomheter ikke overlever, er det en prestasjon å bygge et restaurimperium. På bare 27 år åpnet Meyer Union Square Cafe med en lovende idé og håpefulle investorer. Hvordan overvant han utfordringene i en av de hardest prøvede næringene? I denne banebrytende boken deler Danny de verdifulle lærdommene han har tatt med seg fra sin reise, og introduserer sin unike filosofi kalt Opplyst Gjestfrihet. Prinsippene i denne filosofien fokuserer på sterke interne relasjoner og kundetilfredshet, noe som er relevant for enhver som jobber i hvilken som helst bransje. Enten du er leder, direktør eller servitør, vil Dannys historie og filosofi hjelpe deg med å bli mer effektiv og produktiv, samtidig som den gir dypere innsikt og verdsetting for godt utført arbeid. 'Setting the Table' er en milepælverk for alle som ønsker å forstå kunsten og vitenskapen bak en vellykket restaurantopplevelse.