Edith Street Publications

Your First Restaurant - An Essential Guide: How to plan, research, analyze, finance, open, and operate your own wildly-succesful eatery.

Your First Restaurant - An Essential Guide: How to plan, research, analyze, finance, open, and operate your own wildly-succesful eatery.

Produktbeskrivelse

Dersom du vurderer å åpne en restaurant, enten du er i startfasen eller allerede har kommet et stykke på vei, vil denne guiden være uvurderlig for deg. Forfatteren begynte sin reise som restaurantør i middelalderen, uten tidligere erfaring fra bransjen og med begrenset kapital. Innen bare fire år hadde han åpnet tre unike og originale restauranter, som alle har blitt til rene suksesshistorier. I denne boken trekker han på sine erfaringer som restaurantør, kombinert med nesten 30 års erfaring med forhandlinger om kommersielle eiendomsleier og salg. Han har også undervist i eiendomsinvesteringsanalyse og beslutningstaking i over et tiår. Boken gir deg innsikt i hvordan du kan: - Nøyaktig estimere hvor mye kapital som kreves for å starte din første restaurant (det er sannsynligvis mindre enn du tror) og hvordan du kan skaffe den. - Velge den ideelle beliggenheten for restauranten din og forhandle fram en gunstig eiendomskontrakt eller kjøp. - Utvikle et kreativt og vinnende restaurantkonsept som naturlig gjenspeiler deg selv og er perfekt tilpasset kundene dine. - Gjennomføre markedsføring på lavkostnadsmetoden.

Prishistorikk

Lavest
210 KR
Høyest
221 KR
Gjennomsnitt
216 KR
Median
215 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Edith Street Publications
Navn Your First Restaurant - An Essential Guide: How to plan, research, analyze, finance, open, and operate your own wildly-succesful eatery.
GTIN/EAN/ISBN 9780692810453
Kategorier Bøker