Ferrandi, den franske kokkekolen i Paris, omtalt som 'Harvard of gastronomy' av Le Monde, er den ultimate referansen for konditorfaget. Denne omfattende boken guider blivende konditorer gjennom hele prosessen med å lage alt fra sprø croissanter til papirtynne mille-feuille. Den dekker også delikate kreasjoner som Paris-Brest fylt med kastanjekrem og festlige julekaker. Boken går grundig gjennom både grunnleggende teknikker og hvordan man kan lage desserter på Michelin-nivå. Med nyttige tips om hvordan man utruster kjøkkenet, sammen med essensielle deiger, fyllinger og dekorasjoner, omfatter den alt fra raske desserter til spesialiteter til høytider, samt iskremer, sorbeter og sjokolade. Ferrandi, en internasjonalt anerkjent profesjonell kokkeskole, tilbyr et intensivt kurs i kunsten å lage franske bakverk. Boken, skrevet av skolens erfarne lærerteams av mesterkonditorer og tilpasset for hjemmebakeren, presenterer alle de grunnleggende teknikkene og oppskriftene som utgjør fundamentet for de praktfulle franske dessertene.