EDITIONS FLAMMARION

The Complete Bocuse

The Complete Bocuse

Produktbeskrivelse

«The Complete Bocuse» av Paul Bocuse er det definitive oppslagsverket for det brede spekteret av fransk matlaging fra det 20. århundre. I denne boken deler den anerkjente kokken Paul Bocuse sine 500 enkle og tradisjonelle franske oppskrifter, tilpasset for hjemmekokken. Boken retter seg mot både nybegynnere og mer erfarne kokker, med oppskrifter som enkelt kan lages hjemme, og som vektlegger bruk av ferske og lett tilgjengelige ingredienser. I dette omfattende verket har Bocuse samlet sine klassiske franske oppskrifter, som han har perfeksjonert gjennom en livslang karriere innen matlaging, og tilpasset dem for det moderne kjøkken. Med 221 fargebilder for å inspirere hjemmekokken, fungerer denne uunnværlige kokeboken ikke bare som et praktisk hjelpemiddel, men også som en autoritativ kilde for tradisjonell fransk matlaging, som i dag er anerkjent som en UNESCO-beskyttet standard innen verdens gastronomi. Boken er delt inn i 22 kapitler, hvorav 14 omhandler ulike aspekter av det franske kjøkkenet.

Prishistorikk

Lavest
378 KR
Høyest
425 KR
Gjennomsnitt
400 KR
Median
399 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke EDITIONS FLAMMARION
Navn The Complete Bocuse
GTIN/EAN/ISBN 9782080200952
Kategorier Bøker