Khleb v razreze. Podrobnyj kurs po vypechke drozhzhevogo i zakvasochnogo khleba s nulja
Produktbeskrivelse
Har du noen gang funnet oppskrifter på brød på nettet, forsøkt å lage dem, men endt opp med flate, smakløse nederlag i stedet for et luftig brød? Eller har deigen din bare ikke blitt som den skulle? Kanskje har motet sviktet, og du har falt fra prosjektet med å lage hjemmelaget brød? Akhamed Ali-zade, en erfaren baker og lærer, samt eier av et bakeri i Perm, har selv møtt mange utfordringer i starten av sin bakereise. Men takket være hans utholdenhet klarte han å fordype seg i klassisk brødbaking og oppdage de utrolig smakfulle og sunne egenskapene til brød - med sitt eget unike preg. I denne boken har han samlet all sin personlige erfaring for å forenkle veien til ditt første luftige surdeigsbrød eller ciabatta. Her er det ingen kompliserte termer eller unødvendig vitenskapelig teori, bare viktige fakta og prosesser presentert på en lettfattelig og vennlig måte. Med denne boken vil du lære å: - Forstå hva som skiller surdeigsbrød fra brød laget med gjær (og at det ikke bare handler om helse); - ...