Biochemical, Physiological, and Molecular Aspects of Human Nutrition
Produktbeskrivelse
Boken "Biochemical, Physiological, and Molecular Aspects of Human Nutrition, 4th Edition" gir en grundig vitenskapelig tilnærming til de biologiske aspektene ved menneskelig ernæring. Denne utgaven presenterer avansert ernæringsforskning på en lettfattelig måte, og vektlegger ernæring på molekylært, cellulært, vevs- og kroppsnivå. Forfattet av Martha Stipanuk, Marie Caudill og et dedikert team av ernæringseksperter, tar teksten for seg klassifisering av næringsstoffer og beskriver makronæringsstoffenes funksjoner fra fordøyelse til metabolisme. Den fjerde utgaven inkluderer de nyeste anbefalingene fra Dietary Guidelines for Americans, samt en omfattende dekning av ernæringens historiske utvikling og innsikt i et bredt spekter av vitaminer, mineraler og andre matkomponenter. Med bidrag fra over 20 eksperter får leserne tilgang til den nyeste informasjonen innen ernæringsvitenskap. Spesielle avsnitt merket 'Thinking Critically', plassert i bokser og på slutten av hvert kapittel, oppmuntrer leserne til å anvende vitenskapelig kunnskap i virkelige situasjoner.