Krause and Mahan's Food and the Nutrition Care Process
Produktbeskrivelse
Gi best mulig ernæringspleie ved hjelp av de nyeste retningslinjene for evidensbasert praksis! "Krause and Mahan's Food & the Nutrition Care Process", 16. utgave, er en komplett ressurs som gir deg den nødvendige informasjonen innen diettetikk for å ivareta pasienter gjennom hele livssyklusen. Med innsikt fra kliniske spesialister, fører boken deg gjennom alle trinnene i vurdering, diagnose, intervensjon, overvåking og evaluering. Den dekker også ernæring i alle livsfaser, vektkontroll, medisinske ernæringsbehandlinger for diverse tilstander og lidelser, samt bruken av ernæringsterapier i barndommen. Denne klassiske teksten, som har vært betrodd av sykepleiere, ernæringsfysiologer og dietetikere siden 1952, er utviklet av et team av ernæringseksperter ledet av Janice L. Raymond og Kelly Morrow. UNIK! Patofysiologiske algoritmer og flytskjemaer presenterer årsaken, patofysiologien og medisinsk ernæringsledelse for en rekke sykdommer og tilstander, noe som hjelper deg å forstå sykdommer og gi optimal ernæringspleie.