Elsevier - Health Sciences Division

Management of Obesity, Part I: Overview and Basic Mechanisms, An Issue of Gastroenterology Clinics of North America

Management of Obesity, Part I: Overview and Basic Mechanisms, An Issue of Gastroenterology Clinics of North America

Produktbeskrivelse

I denne utgaven av Gastroenterology Clinics bidrar gjesteditor Dr. Lee M. Kaplan med sin omfattende ekspertise til temaet 'Håndtering av fedme, del I: Oversikt og grunnleggende mekanismer'. I dag lever mesteparten av verdens befolkning i land hvor det å være overvektig eller fedme er mer livstruende enn å være undervektig. Denne forebyggbare sykdommen medfører en rekke helseproblemer som resulterer i alvorlig stress og har en betydelig negativ innvirkning på globale økonomier og helsevesener. I denne utgaven, som er den første av to, fokuseres det på de grunnleggende mekanismene og bidragsfaktorene til fedme, samt helseforskjeller og tilgang til behandling. Boken omhandler 16 praksisorienterte emner, inkludert ulike former for fedme, genetiske bidrag til fedme, helsekomplikasjoner relatert til fedme, hvordan fedme påvirker gastrointestinal sykdom, samt ulikheter i tilgang til og kvalitet på fedmebehandling. Den gir også grundige kliniske vurderinger av håndtering av fedme, og tilbyr handlingsorienterte innsikter for klinisk praksis. Presenterer den nyeste forskningen og retningslinjene på dette feltet.

Prishistorikk

Lavest
984 KR
Høyest
1026 KR
Gjennomsnitt
1006 KR
Median
1005 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Elsevier - Health Sciences Division
Navn Management of Obesity, Part I: Overview and Basic Mechanisms, An Issue of Gastroenterology Clinics of North America
GTIN/EAN/ISBN 9780323940252
Kategorier Bøker