Management of Obesity, Part I: Overview and Basic Mechanisms, An Issue of Gastroenterology Clinics of North America
Produktbeskrivelse
I denne utgaven av Gastroenterology Clinics bidrar gjesteditor Dr. Lee M. Kaplan med sin omfattende ekspertise til temaet 'Håndtering av fedme, del I: Oversikt og grunnleggende mekanismer'. I dag lever mesteparten av verdens befolkning i land hvor det å være overvektig eller fedme er mer livstruende enn å være undervektig. Denne forebyggbare sykdommen medfører en rekke helseproblemer som resulterer i alvorlig stress og har en betydelig negativ innvirkning på globale økonomier og helsevesener. I denne utgaven, som er den første av to, fokuseres det på de grunnleggende mekanismene og bidragsfaktorene til fedme, samt helseforskjeller og tilgang til behandling. Boken omhandler 16 praksisorienterte emner, inkludert ulike former for fedme, genetiske bidrag til fedme, helsekomplikasjoner relatert til fedme, hvordan fedme påvirker gastrointestinal sykdom, samt ulikheter i tilgang til og kvalitet på fedmebehandling. Den gir også grundige kliniske vurderinger av håndtering av fedme, og tilbyr handlingsorienterte innsikter for klinisk praksis. Presenterer den nyeste forskningen og retningslinjene på dette feltet.