ELSEVIER SCIENCE PUBLISHING CO INC

Industrial Application of Functional Foods, Ingredients and Nutraceuticals

Industrial Application of Functional Foods, Ingredients and Nutraceuticals

Produktbeskrivelse

Boken "Industrial Application of Functional Foods, Ingredients and Nutraceuticals: Extraction, Processing and Formulation of Bioactive Compounds" utforsker de grunnleggende konseptene og de vitenskapelige prinsippene som ligger til grunn for næringsstofflevering og prosesseringsteknologier innen nutraceuticals. Den gir også innsikt i potensielle muligheter for utvikling av nye produkter. Med en struktur delt inn i fire hoveddeler tar boken for seg emner som ekstraksjon og rensing av funksjonelle ingredienser, effektiv levering av næringsstoffer, helsefordeler samt sikkerhets- og reguleringsaspekter. Dette oppdaterte og høyt anvendelige verket belyser mekanismene knyttet til både utfordringer og muligheter i utviklingen, leveringen og markedsføringen av funksjonelle matvarer og nutraceuticals.

Prishistorikk

Lavest
1932 KR
Høyest
2014 KR
Gjennomsnitt
1977 KR
Median
1974 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke ELSEVIER SCIENCE PUBLISHING CO INC
Navn Industrial Application of Functional Foods, Ingredients and Nutraceuticals
GTIN/EAN/ISBN 9780128243121
Kategorier Bøker