ELSEVIER SCIENCE PUBLISHING CO INC

Introduction to the Chemistry of Food

Introduction to the Chemistry of Food

Produktbeskrivelse

Boken "Introduction to the Chemistry of Food" gir en grundig oversikt over den molekylære sammensetningen av mat og kjemien bak de ulike komponentene. Den er utformet for å gi studenter en dypere forståelse av de kjemiske og biokjemiske reaksjonene som påvirker mats kvalitet og bidrar til helse. Denne nyskapende tilnærmingen gjør det lettere for studenter innen matvitenskap, ernæring og kulinariske studier å erkjenne kjemiens betydning i matlaging og matproduksjon. Spesielt tilbyr teksten en solid bakgrunn i matens sammensetning, demonstrerer hvordan kjemi påvirker kvaliteten, samt fremhever dens rolle i utviklingen av nye og spennende matvarer. Hver kapittel avsluttes med en oppsummering og foreslåtte læringsaktiviteter, noe som gir verdifulle ressurser for både tradisjonell undervisning, fjernundervisning og blended learning-formater.

Prishistorikk

Lavest
799 KR
Høyest
833 KR
Gjennomsnitt
817 KR
Median
816 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke ELSEVIER SCIENCE PUBLISHING CO INC
Navn Introduction to the Chemistry of Food
GTIN/EAN/ISBN 9780128094341
Kategorier Bøker