ELSEVIER SCIENCE PUBLISHING CO INC

Wine Science

Wine Science

Produktbeskrivelse

Boken 'Wine Science: Principles and Applications, Fifth Edition' gir en grundig innføring i de vitenskapelige prinsippene som ligger til grunn for vinproduksjon. Dette omfattende verket dekker alle aspekter ved å fremstille kvalitetsvin, fra druesorter og kjemiske prosesser til teknologi og lover som regulerer vinmarkedet. Her finner leseren nyttig informasjon om autentisering av vin, samt de nyeste teknologiske fremskrittene innen vinproduksjon. I tillegg belyser boken den sensoriske opplevelsen av vin og dens helseeffekter. 'Wine Science' er ideell for alle som ønsker å forstå vitenskapen bak produksjonen av kvalitetsviner av alle slag.

Prishistorikk

Lavest
1711 KR
Høyest
1783 KR
Gjennomsnitt
1750 KR
Median
1747 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke ELSEVIER SCIENCE PUBLISHING CO INC
Navn Wine Science
GTIN/EAN/ISBN 9780128161180
Kategorier Bøker