ELSEVIER SCIENCE & TECHNOLOGY

A Complete Guide to Quality in Small-Scale Wine Making

A Complete Guide to Quality in Small-Scale Wine Making

Produktbeskrivelse

«En fullstendig guide til kvalitet innen småskala vinproduksjon, andre utgave» er en unik bok som tar for seg de spesifikke utfordringene knyttet til produksjon av optimal vin på ikke-industriell skala, med en vitenskapelig tilnærming. Denne grundig reviderte og oppdaterte utgaven gir nye innsikter i betydningen av alle aspekter ved produksjonen av konsekvent og kvalitetsvin. Boken dekker emner som økologisk vinproduksjon, utvalg og kultivering av gjær, samt produksjonsmetoder for musserende vin, 'méthode champenoise' og forsterkede viner. Den nye utgaven inneholder oppdateringer basert på de nyeste funnene innen smaks kjemi, produksjonsprosedyrer, NIR- og FTIR-analyser for flerbruk, samt mikroplater og PCR-metoder, og IR-analyser for essensiell vurdering, blant annet. Skrevet av et ekspertteam med praktisk erfaring og en multikulturell tilnærming, gir denne teksten en helhetlig guide til alle trinn i vinproduksjonsprosessen og evalueringen, samtidig som den tydelig forklarer kjemien bak.

Prishistorikk

Lavest
1020 KR
Høyest
1064 KR
Gjennomsnitt
1043 KR
Median
1042 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke ELSEVIER SCIENCE & TECHNOLOGY
Navn A Complete Guide to Quality in Small-Scale Wine Making
GTIN/EAN/ISBN 9780323992879
Kategorier Bøker