A Complete Guide to Quality in Small-Scale Wine Making
Produktbeskrivelse
«En fullstendig guide til kvalitet innen småskala vinproduksjon, andre utgave» er en unik bok som tar for seg de spesifikke utfordringene knyttet til produksjon av optimal vin på ikke-industriell skala, med en vitenskapelig tilnærming. Denne grundig reviderte og oppdaterte utgaven gir nye innsikter i betydningen av alle aspekter ved produksjonen av konsekvent og kvalitetsvin. Boken dekker emner som økologisk vinproduksjon, utvalg og kultivering av gjær, samt produksjonsmetoder for musserende vin, 'méthode champenoise' og forsterkede viner. Den nye utgaven inneholder oppdateringer basert på de nyeste funnene innen smaks kjemi, produksjonsprosedyrer, NIR- og FTIR-analyser for flerbruk, samt mikroplater og PCR-metoder, og IR-analyser for essensiell vurdering, blant annet. Skrevet av et ekspertteam med praktisk erfaring og en multikulturell tilnærming, gir denne teksten en helhetlig guide til alle trinn i vinproduksjonsprosessen og evalueringen, samtidig som den tydelig forklarer kjemien bak.