ELSEVIER SCIENCE & TECHNOLOGY

Breadmaking

Breadmaking

Produktbeskrivelse

Boken "Breadmaking" har raskt blitt en uunnværlig kilde for både bakingprofesjonelle og forskere innen feltet. Denne fullstendig reviderte og oppdaterte utgaven inkluderer nye kapitler om mellipider samt kostholds- og ernæringskvalitet av brød. Leserne får en grundig innføring i de nyeste funnene innen brødbakingens vitenskap og praksis. Boken innledes med to kapitler som gir en oversikt over brødbakeprosessen. I del én fokuseres det på hvordan kvaliteten på hvete og mel påvirker det ferdige brødet, med temaer som hvetekjemi, strukturen til hvete-stivelse, vurdering av kornkvalitet, maling og hveteforskning. Del to tar for seg de ulike ingrediensene i deigen og utviklingen av deigen, med kapitler om deigaeration og reologi, bruken av redoksagentar og enzymer i brødbaking samt vannkontroll, blant andre emner. I del tre dreies fokuset mot sanseopplevelsen av brød, holdbarheten og sikkerheten. Her behandles temaer som brødets aroma og problematikken rundt stalenhet.

Prishistorikk

Lavest
3347 KR
Høyest
3489 KR
Gjennomsnitt
3424 KR
Median
3419 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke ELSEVIER SCIENCE & TECHNOLOGY
Navn Breadmaking
GTIN/EAN/ISBN 9780081025192
Kategorier Bøker