Improving Sustainable Viticulture and Winemaking Practices
Produktbeskrivelse
Boken 'Improving Sustainable Practices in Viticulture and Enology' har fått en hederlig omtale under 2023 OIV Awards og gir et oppdatert innblikk i de sentrale problemstillingene knyttet til bærekraften i vinproduksjonskjeden. Den tar for seg utfordringer og løsninger knyttet til bruken av ressurser som vann og energi, og fremhever samtidig rollen og begrensningene ved implementering av sirkulære prinsipper i bransjen. Boken identifiserer de mest relevante måleindikatorene og peker på de mest kritiske aspektene ved de miljømessige konsekvensene av vinproduksjonskjeden, fra vinmarkene til vinprodusentene og handelen. Som en prisvinnende referanse vil denne boken være en uvurderlig ressurs for produsenter i bransjen som ønsker å forbedre sine nåværende miljøpraksiser. Fagfolk, akademikere, miljøforkjempere og alle som ønsker å skaffe seg kunnskap om bærekraftige løsninger og praksiser innen vinproduksjon og vinmaking, vil finne denne boken uunnværlig.