ELSEVIER SCIENCE & TECHNOLOGY

Managing Wine Quality

Managing Wine Quality

Produktbeskrivelse

Den andre utgaven av "Managing Wine Quality, Volume 2: Oenology and Wine Quality" samler bidrag fra anerkjente eksperter fra vinproduksjonsregioner over hele verden, og tar for seg emner som gjær, fermentering, enzymer og stabilisering. Boken inkluderer et nytt kapittel som inngående beskriver ekstraksjonsmetoder og deres innvirkning på vinens kvalitet. Videre tar den for seg ledelse av sensorisk kvalitet i vin, med nye kapitler som spesifikt behandler styrkede viner, Botrytized viner og viner laget av tørkede druer. I tillegg er det et oppdatert avsnitt om insektforurensninger i vin, som nå dekker alle insekter. Med fokus på nyere studier, avanserte metoder og fremtidige teknologier, utgjør denne fullstendig oppdaterte utgaven en uunnværlig referanse for alle som jobber med vinproduksjon og vinvitenskap, som ønsker å utforske nye metoder, forstå ulike tilnærminger og forbedre eksisterende praksis.

Prishistorikk

Lavest
2855 KR
Høyest
2976 KR
Gjennomsnitt
2920 KR
Median
2916 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke ELSEVIER SCIENCE & TECHNOLOGY
Navn Managing Wine Quality
GTIN/EAN/ISBN 9780081020654
Kategorier Bøker