ELSEVIER SCIENCE & TECHNOLOGY

Molecular Nutrition and Mitochondria

Molecular Nutrition and Mitochondria

Produktbeskrivelse

Boken 'Molecular Nutrition and Mitochondria: Metabolic Deficits, Whole-Diet Interventions, and Targeted Nutraceuticals' gir en grundig undersøkelse av de molekylære aspektene ved mitokondriell ernæring, og hvordan kostholdsmidler kan påvirke behandlingen av mitokondriell dysfunksjon. Første del av boken presenterer en oversikt over fundamentene i mitokondriell fysiologi og metodene som benyttes for å vurdere mitokondriell ubalanse i klinisk praksis. Videre belyses næringsmessige mangler knyttet til mitokondriell dysfunksjon, samt det komplekse intra-organelle-miljøet som påvirker samspillet mellom næringsstoffer og mitokondrielle kofaktorer, metabolsitter og signalmolekyler. Bokens senere seksjoner undersøker virkningen av essensielle næringsstoffer som vitamin E, fettsyrer og komplekse lipider på mitokondriell biogenese. I tillegg vurderes biotaktive forbindelser fra matvarer som ikke er essensielle, men som kan ha potensiell mitokondriemodulerende effekt, inkludert målrettede små molekyler rettet mot mitokondrier.

Prishistorikk

Lavest
1932 KR
Høyest
2014 KR
Gjennomsnitt
1981 KR
Median
1974 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke ELSEVIER SCIENCE & TECHNOLOGY
Navn Molecular Nutrition and Mitochondria
GTIN/EAN/ISBN 9780323902564
Kategorier Bøker