ELSEVIER SCIENCE & TECHNOLOGY

Principles of Fermentation Technology

Principles of Fermentation Technology

Produktbeskrivelse

Denne boken utforsker emnet fermentering og bioprocessteknologi, og gir en grundig innføring i en rekke sentrale temaer. Blant de dekket emnene finner vi sterilisering, utvikling av medie, overvåking og kontroll, samt aerasjon og agitasjon. Videre tar boken for seg design og konstruksjon av fermentervessel, nedstrømsprosessering, og økonomiske aspekter ved prosessene. Boken henvender seg til studenter og fagfolk som ønsker å forstå de komplekse prosessene innen fermentering og dens applikasjoner i industrien.

Prishistorikk

Lavest
1378 KR
Høyest
1449 KR
Gjennomsnitt
1417 KR
Median
1408 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke ELSEVIER SCIENCE & TECHNOLOGY
Navn Principles of Fermentation Technology
GTIN/EAN/ISBN 9780080999531
Kategorier Bøker