Én til bords er den ultimate kokeboken for deg som vanligvis lager mat kun for deg selv. Denne unike kokeboken er utviklet spesielt for enkeltpersoner og tilbyr en rekke smarte tips og triks for små husholdninger. Her får du enkle fremgangsmåter og enkle ingredienser, perfekt for hverdagskokken. Med fokus på "restemestring", lærer du hvordan du kan bruke opp rester på en kreativ og velsmakende måte, noe som reduserer matsvinn og sparer penger. Et eget kapittel er dedikert til oppskrifter for airfryer, som gir deg enda flere muligheter til å lage lekre måltider. Forfatteren, Pål Robert Jahnsen, er en erfaren kjøkkenmester og matentusiast som har bodd alene i 20 år. Gjennom sin Instagram-profil @singel_kokken deler han nå sine beste oppskrifter i denne boken, fra kjappe småretter til smakfulle middager og enticing kosemat. Én til bords inneholder 90 oppskrifter tilpasset én porsjon eller med planer for gjenbruk, og tilbyr et variert utvalg av matretter for alle aldre - fra sunne laksepoke og smoothie til smakfulle karbonadesmørbrød og torskemiddager. Pål Roberts beste kjøkkentips vil også hjelpe deg som er litt ny på kjøkkenet til å bli mer selvsikker og kreativ i matlagingen.