«Madeira, Port, Sherry: The Equinox Companion to Fortified Wines» er en uvurderlig ressurs for alle som ønsker å dykke ned i den fascinerende verden av forsterkede viner. Denne boken gir en grundig innsikt i historien, produsentene, vinproduksjonsmetodene og de praktiske aspektene ved å nyte disse unike vinene, som regnes blant verdens mest langlivede drikker. Boken fungerer som et pedagogisk kompendium som samler dyptgående kunnskap om de tre klassiske forsterkede vinene, som er en del av den iberiske kulturen. Den fungerer også som en referanse for å sette historiene til madeira, portvin og sherry i kontekst med betydningsfulle verdenshendelser. Gjennom omfattende terminologisk forskning har forfatteren komprimert mange års profesjonell erfaring til et pålitelig verk. Leseren tas med på en unik læringsreise gjennom vinproduksjon, fra drueutvalg til flaskemodning. Boken gir en omfattende dekning av terminologi, inkludert klassifiseringer og serveringstemperaturer, samt de intrikate smakene av disse edle vinene.