Escoffier av Auguste Escoffier

Escoffier av Auguste Escoffier

Produktbeskrivelse

Ingen kokk bør være uten den originale, uavkortede oversettelsen av Auguste Escoffiers mesterverk, 'Le Guide Culinaire', som står som en klassisk oppskriftsreferanse og populariserte haute cuisine slik vi kjenner den i dag. Den første utgaven ble publisert i 1903 og har siden vært en uvurderlig ressurs med over 5 000 oppskrifter som veileder kokker i klassisk matlaging, samtidig som den inspirerer med nye ideer. Disse franske rettene danner grunnlaget for moderne kulinarisk kunst, og verket respekteres av hver utdannet kokk som et fascinerende historisk dokument. 'Le Guide Culinaire' er ikke bare en referanse for fagfolk, men også en fascinerende lesning for alle matentusiaster, da den gir innblikk i historien og utviklingen av moderne matlaging samt den franske kulinariske kunstens reise fra den viktorianske tiden til våre egne kjøkken. I sine notater kan vi tydelig se Escoffiers filosofi om matlaging: moderne, enkel og ren. Denne praktfulle nyutgaven er vakkert pakket inn og inkluderer et forord av den prisbelønte kokken Heston Blumenthal.

Prishistorikk

Lavest
1819 KR
Høyest
2012 KR
Gjennomsnitt
1911 KR
Median
1879 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke
Navn Escoffier av Auguste Escoffier
GTIN/EAN/ISBN 9780080967721
Kategorier Bøker