Donna Hay, den mest betrodde og bestselgende kokebokforfatteren i Australia, er tilbake med oppfølgeren til sin kjære bestselger, 'Basics to Brilliance'. Da hun først lanserte den visuelt imponerende innbundne boken 'Basics to Brilliance' i 2016, hadde hun ingen anelse om at sidene skulle bli hjem for noen av hennes (og landets) mest elskede oppskrifter, inkludert den feilfrie, møre biffbrystet som er tilberedt sakte og de mest avhengighetsskapende smeltede sjokoladebiterbrowniene. I 'Even More Basics to Brilliance' vil du finne enda flere av de kjære grunnoppskriftene som alle trenger i sitt kokkearkiv. Boken gir enkle smakforandringer og snarveier som tar deg fra grunnleggende til strålende på kjøkkenet. Oppskrifter som enkle og nærende basisbuljonger til ramen (hei, umami-boller!), den mest smakfulle ovnsbakte tomatsausen (farvel til omrøring ved komfyren!) og de enkleste yoghurtflattbrødene som passer til alt. Vi kan ikke glemme den luftigste og feilfrie gulrotkaken, noe som gjør dette til en uunnværlig kokebok for både nybegynnere og erfarne kokker.