«Everyone Can Bake» av Dominique Ansel presenterer en verden av kreative og deilige bakverk, fra den spektakulære Frozen S'More til den ikoniske Cronut®, en hybrid mellom croissant og doughnut som har fascinert smaksløkene til mennesker over hele kloden. Ansel er kjent som en av verdens beste konditorer, men hans vei til suksess har ikke vært enkel. Oppvokst i en stor arbeiderfamilie på landsbygda i Frankrike, hadde han ikke råd til å gå på college, og startet derfor å arbeide som lærling hos en baker i ung alder av seksten. Her lærte han seg de grunnleggende teknikkene; hvordan man lager myke sjokoladekaker, silkeaktige kremfyll, smøraktige småkaker, og mye mer. I denne boken deler Ansel for første gang sine essensielle oppskrifter. Med tydelige og lette instruksjoner, samt nyttige tips for kjøkkenet, kan både nybegynnere og erfarne hjemmekokker mestre kjernekomponentene i dessertlaging. Disse viktige elementene kan kombineres på mange forskjellige måter, og Ansel viser deg hvordan: hans vaniljetartbunn kan rulles ut og stanses til småkaker; formes og fylles med sitronfyll; eller til og med smuldres over iskrem som en deilig topping. Denne kokeboken vil inspirere både nybegynnere og de med mer erfaring til å utforske bakverkets kunst.