Everyone's Table av Gregory Gourdet, JJ EdD. Goode
Produktbeskrivelse
Vinner av James Beard Book Award i den generelle kategorien 2022 og kåret til en av Esquires mest ventede kokebøker i 2021, presenterer Gregory Gourdet en revolusjon innen sunn matlaging med sin banebrytende kokebok, "Everyone's Table". Denne boken fungerer som den ultimate guiden til å lage globalt inspirerte retter helt uten gluten, melk, soya, belgfrukter og korn – retter så smakfulle at du ikke vil merke forskjellen. Etter at den prisbelønte og trendskapende kokken ble edru, begynte han å reflektere over livet sitt og innholdet i skapet, og la all sin energi i å bli sunnere ved å lage mat rik på næringsstoffer og smak. Nå deler han sine ekstraordinære retter med alle. "Everyone’s Table" inneholder 200 uimotståelige og fyldige oppskrifter, nøye utformet for å fokusere på superfoods – ingredienser med høyest næringstetthet, de beste fettstoffene og de mest essensielle mineralene, vitaminene og antioksidantene. Rettene er inspirert av Gourdet's dype kjærlighet for globale ingredienser og matlagingsmetoder.