Oppdag en ny verden av indiske smaker som nå kan bli en del av din ukentlige middag. I boken "Everything is Indian" inviterer Justin Narayan leserne til å forvandle vanlige hverdagsretter med inspirerende indisk matlaging. Men hvorfor er ikke disse fantastiske smakene en naturlig del av våre kjøkken sammen med soyasaus og tomatpuré? Narayan henter inspirasjon fra sin fiji-indiske bakgrunn og sin multikulturelle oppvekst i Australia for å presentere over 90 oppskrifter som er lett tilgjengelige, spennende og moderne. Her får du oppskrifter som tar trillepoteter til nye høyder med masalasmak, Masterchef-godkjente kylling-curry tacos, og en uimotståelig karamellskive med kardemomme. La overblikket på rester av kylling tikka masala føre til en fantastisk pizza-opplevelse, eller krydre eggerøren din med chili og masala. Boken inneholder nyttige tips og snarveier for å gjøre matlagingsprosessen enda mer smidig, slik at du kan nyte de deilige smaksopplevelsene på kvelden uten stress.