East Meets Vegan: The Best of Asian Home Cooking, Plant-Based and Delicious
Produktbeskrivelse
Når Sasha Gill ble veganer, var hun fast bestemt på å ikke gi opp familiens favoritter fra kjøkkenet. Hvordan lage pad thai uten fiskesaus? Kan man lage curry uten ghee? I "East Meets Vegan" viser Sasha at asiatisk matlaging kan være plantebasert, samtidig som det er enkelt, rimelig og deilig. Boken inneholder: * Veganiserte klassikere: Våruller, røde bønnepannekaker, shiitake ramen, mango lassi * Utrolige veganske varianter: Tandoori blomkål 'vinger', ananas stekt ris, jackfruit biryani, 'smørkylling', og en sushi-feiring som kan mette en hel gjeng * Kombinasjoner for mix-and-match: Bruk rester til din egen variant av asiatisk fusjon. Med over 100 praktfulle fotografier, fungerer denne boken som ditt pass til en kulinarisk opplevelse, rett fra ditt eget kjøkken.