Det kan være krevende når maten du elsker ikke elsker deg tilbake. For de som sliter med fordøyelsesproblemer, kan det å kutte ut høy-FODMAP mat gi lettelse, men det er ikke lett å si farvel til hvete, melk og mange frukter og grønnsaker. Og hvis du er vegetarianer eller veganer og skal spise lav-FODMAP, kan det være enda vanskeligere å fylle tallerkenen. Georgia McDermott trer inn for å hjelpe med boken 'FODMAP Friendly', som inneholder 95 vegetarianske, veganske og glutenfrie oppskrifter for de med fordøyelsesproblemer. Hennes deilige retter med lavt eller ingen FODMAP dekker alle behov: * Lettere måltider og frokoster som kornfri olivenolje-granola og bakte paprika med halloumi-shakshuka * Kraftige middager, som tempeh-chili og galette med paprika, pesto og geitost * Delectable desserter, for eksempel pavlova med bakte sitronfrukter * Festmat og drikke for mange, inkludert saltet honning- og salviebakt camembert og pasjonsfrukt caipirinha. FODMAP-følsomhet varierer fra person til person, så Georgia inkluderer et vell av forslag for tilpasning.