The Home Barista: How to Bring Out the Best in Every Coffee Bean
Produktbeskrivelse
Mer enn 100 millioner amerikanere starter hver dag med en kopp kaffe (ofte til en ikke ubetydelig pris). Kaffe er mer enn bare en drikk; det er en livsstil. I 'The Home Barista' deler de to kaffeekspertene Simone Egger og Ruby Ashby Orr sine hemmeligheter for å brygge kaffe hjemme som uten tvil kan måle seg med de dyreste kaféene. Boken gir en omfattende innføring i hele prosessen – fra kaffebønnesorter til den perfekte koppen. 'The Home Barista' er både smart, informativ og vakkert designet, og fungerer som en uunngåelig guide for kaffeelskere som ønsker å heve sitt kaffespill. Du vil lære om: * Hvordan egner det seg å riste egne bønner (er det verdt det? Hvordan unngå å brenne dem?) * Kaffe-sjargong: All terminologien du trenger for å snakke kaffe som en proff. * Mestre den vanskelige espressoen ved å finjustere tamping, tid og temperatur. * Lage melkeskum og tekstur som baristaene gjør. * Eksperimentere med syv ulike bryggemetoder – fra fransk presse til tyrkisk ibrik.