Har du hørt om einkorn? Hvis ikke, er det på tide å bli begeistret! Einkorn er et lettfordøyelig korn som har en lavere sjanse for å forårsake betennelse i magen, og det er ofte tolerert av personer med glutenfølsomhet. Dette er bare noen av grunnene til at det eldgamle kornet einkorn raskt har blitt en av de mest populære kornsortene og meltypene på markedet. Med sin søte smak og silkeglatt tekstur, er einkorn en utmerket ingrediens i mange retter. I "The Einkorn Cookbook" tar de kjente matbloggerne Tim og Shanna Mallon fra Food Loves Writing deg med på en kulinarisk reise hvor de bringer einkorn rett til bordet ditt. Denne vakre kokeboken inneholder over 100 oppskrifter, alle med fokus på verdens eldste korn. Oppskriftene er delt inn i seksjoner som frokost, forretter, brød, hovedretter og desserter. Noen av de populære oppskriftene inkluderer: grønnsakskviche med en einkornskorpe, kalesalat med einkornbær, einkornbrød med tranebær og valnøtter, einkornkanelboller, eikenøttgresskar med karamellisert løk, einkornsalg og mexikanske sjokolade-einkorn-kjeks. Forbered deg på å ta imot einkorn med åpne armer og utforske alle de deilige mulighetene det har å tilby!