Oppdag klassiske komfortretter forvandlet til sunne hverdagsmåltider med "Fermentation for Life" av Misa Enomoto! Denne boken gir deg muligheten til å utnytte de probiotiske kreftene fra fermenterte matvarer i hvert eneste måltid. Fra frokost til sene kvelds-snacks, inkluderer oppskriftene en rikdom av smaker og helsefremmende egenskaper i hver bit. Med oppskrifter på alt fra enkle sauser, supper og salater til elegante hovedretter, smakfulle snacks og uimotståelige desserter, dekker "Fermentation for Life" virkelig alle aspekter av fermentert mat. Misa Enomoto, med sin ekspertise innen fermentering og livsstil, tilbyr leserne et mangfold av metoder for å integrere fermenterte produkter i hverdagskostholdet. Dette gjør det mulig å nyte måltider som både smaker bedre og er sunnere. Blant variantene finner vi: fyldige supper som Grønn Løk & Tofu, Brokkoli & Bacon, og Krydret Mais & Ost Miso; enkle salater som Daikon Radish Kimchi, Soyabønne Yoghurt Salat og Avokado & Kirsebær Tomater med Kimchi; kjente retter i ny drakt som Natto Carbonara, Kyllinglår med Sesam Miso, Kylling Amazake Teriyaki og Amazake Fransk Toast; samt delikate stekte retter. Ta steget mot sunnere og mer smakfulle måltider med denne inspirerende kokeboken.