Fermented Vegetables, 10th Anniversary Edition av Christopher Shockey, Kirsten K. Shockey
Produktbeskrivelse
Siden den første utgaven av 'Fermented Vegetables' ble publisert i 2014, har entusiasmen for fermentering vokst betraktelig. Dette skyldes blant annet økt forskning på betydningen av tarmhelse. Fermentering adskiller seg fra andre former for konservering ved å ikke bare bevare maten, men også forbedre tarmhelsen, samtidig som den tilfører unike smaker til hverdagsretter. Kirsten og Christopher Shockey har vært ledende i fermenteringsbevegelsen og er blant de mest respekterte lærerne innen dette feltet. 'Fermented Vegetables' har blitt en essensiell referanse for alle som ønsker å begynne med fermentering. Boken kombinerer et bredt utvalg av tilgjengelige oppskrifter med Shockeys autoritet, noe som skaper en vinnende kombinasjon. Den andre utgaven bygger videre på suksessen fra førsteutgaven, med nye teknikker som bruk av japanske syngemadrasser og omforming av fermenter til smaksfortykningsmidler og pulver. Den inneholder også 65 nye oppskrifter, i tillegg til reviderte oppskrifter som benytter fermenterte ingredienser for å redusere bruken av animalske produkter.